Bouwtekeningen steigerhouten meubels


Bouwtekeningen steigerhout meubel bouwpakketten.


Bij alle steigerhouten meubels die wij als bouwpakket leveren zitten bouwtekeningen, deze tekeningen zijn zo gemaakt dat het voor iedereen goed te begrijpen is hoe een meubel van steigerhout te bouwen / monteren.

Wij maken al deze bouwtekeningen zelf zodat ze precies kloppen met het geleverde bouwpakket.

Op de voorzijde staat welke pakketten er nodig zijn om het meubel van steigerhout te maken (wij werken met pakketnummers, dit heeft als voordeel dat als u meerdere meubels besteld het duidelijk en geordend is welk pakket waar bij hoort).

 

Verschillende bouwtekeningen van steigerhout.


Wij werken met verschllende bouwtekeningen, er zijn er bij die heel specifiek de houtmaat beschrijven, maar er zijn er ook bij dat er plaatjes / foto's nagemaakt worden, dit heeft als voordeel bij producten op maat dat er geen verwarring kan ontstaan over de manier van monteren.


Aanpassen van steigerhout bouwtekeningen.


De bouwtekeningen worden voordurend aangepast, als wij een nieuw product ontwerpen, wordt eerst de bouwtekening gemaakt, en aan de hand hier van wordt het "fotomodel" opgebouwd, de laatste onduidelijkheden worden er dan uit gehaald. Het maken van het "fotomodel" wordt altijd uitgevoerd door een persoon zonder voorkennis van het te maken model, dan is er direct een duidelijk beeld hoe de ervaring van de steigerhouten bouwtekening is.
Als wij vragen krijgen over de manier van monteren (deze kunt u per mail of telefoon stellen), dan verzamelen wij deze gegevens en passen de bouwtekeningen vaak aan, om ze zo steeds beter te krijgen. In de praktijk is het vaak het eerste jaar dat er aanpassingen gedaan worden. 

 

Vragen over de steigerhout bouwtekeningen?


Voor vragen over de bouwtekeningen of uiteraard ook andere vragen kunt u ons altijd mailen of bellen zie de contact pagina voor contactgegevens.
Vaak werkt vragen stellen per WhatsApp ook heel goed en snel.

Steigerhout bouwtekeningen alvast bekijken:


We hebben een pagina gemaakt met alle bouwtekeningen, om alvast in te zien, of indien de bouwtekening kwijt is, of niet goed leesbaar, deze staan hier bij elkaar: Steigerhout bouwtekeningen

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties

xsteigerhout.nl Bouwpakketten uit voorraad of met 2-5 dagen levertijd.

 

          Xsteigerhout.nl       
Havenstraat 53 
2681LC
Monster

-Scherpe prijzen       
-Snelle Levering
-Levering uit voorraad
-Afhalen Mogelijk
-Showroom