Steigerhouten set / loungeset comleet bouwpakket met kussens.


Zelf een steigerhouten loungeset met kussens maken is nu gemakkelijk met een complete doe het zelf bouwpakket set met kussens.

De Tuinets bestaan uit het steigerhout bouwpakket en een bijpassend kussen bouwpakket.
Alles uit voorraad en altijd snel geleverd 
Deze tuinsets kunnen niet ontbreken in de achtertuin of op een balkon of dakterras.

De kussens zijn ook los te bestellen zonder het steigerhouten bouwpakket Loungekussens


 

 Complete tuinsets van steigerhout.


Met deze steigerhouten tuinsets heeft u direct een complete set, bestaande uit de steigerhouten bouwpakketten, en de bijpassende kussens.
We leveren deze sets uit voorraad en zijn hierdoor direct beschikbaar.
Het zijn veelverkochte modellen en zeer geschikt voor op een dakterras of achtertuin.
Op maat maken van de steigerhouten tuinsets kan ook, alleen wij kunnen de kussens alleen in de standaard maten leveren, bij afmetingen kleiner komt het wel voor dat klanten toch de kussens mee bestellen en deze op maat maken of laten maken.

Materiaal van de steigerhouten tuinsets met kussens.


De houten bouwpakketten worden gemaakt van onbehandeld nieuw steigerhout.
Het betreft gedroogd steigerhout, dus de werking zal minimaal zijn, doordat het nieuw hout betreft heeft dit een gunstig effect op de levensduur van de meubels.

Voor de zitkussens gebruiken we sg35 en voor de rugkussens sg25 als vulling, deze zijn beide 6cm dik, dit is dik genoeg voor personen tot circa 130kg, er zijn uiteraard dikkere kussens in omloop, maar dat hoeft niet altijd het zitcomfort te verhogen, als deze met een lichtere vulling zijn, dan neemt het zitcomfort niet toe. De kussenhoezen zijn van gewone stof, met een rits en uitwasbaar op een lage temperatuur. We hebbem deze kussens leverbaar in 1 kleur, dat is gemakkelijk kiezen:)

Verschillende tuinsets compleet met kussens:


We hebben 3 tuinsets met kussens leverbaar als complete set, De Steigerhouten hoekbank set met kussens, de Steigerhouten loungeset met kussens, en de steigerhouten loungebank set met kussens.
Uiteraard zijn al deze Steigerhouten meubels ook los te bestellen (kijk op de site even bij alle voorraadproducten), Zelf een set met kussens samenstellen kan natuurlijk ook, veelvoorkomend is een set met een hoekbank en loungestoel met kussens, maar uiteraard kan anders ook.

 

Een Steigerhouten bouwpakket set voordelig goedkoop alternatief:


Een complete set geleverd als bouwpakket is goedkoper dan een gemonteerde variant, de arbeid voor het monteren en schuren doet u immers zelf, dit scheelt aanzielijk, tot wel 50 procent van een gemonteerde varant. Ook de kussens van deze sets worden als bouwpakket aangeleverd, dit stelt niet heel veel voor, de vulling van de kussens in de hoes doen, maar het bespaart toch weer! Veel goedkoper dan met met een steigehouten bouwpakket kan het bijna niet, zelf zagen zou kunnen, maar dan heeft u rekenfouten en zaagverlies waardoor het toch weer minder aantrekkelijk wordt om zelf te maken.

Levertijd van de complete steigerhouten tuinsets:


We leveren deze bouwpakketten uit voorraad, en kunnen direct tijdens de openingstijden afgehaald worden, zo kunt u snel uw eigen meubel maken, wilt u weten of een steigerhouten bouwpakket in uw auto past, kijk even bij veelgestelde vragen, daar staat een lijst met alle producten, en hoe lang de langste pakketten zijn per product. Normaal gezien als het langste deel in de auto past, dan past de rest er gemakkelijk bij.

Behandelen van de steigerhouten sets:


Al het hout van de steigerhouten tuinsets bouwpakketten wordt onbehandeld geleverd.
Het moet nog geschuurd worden (kijk even bij steigerhout info voor hoe dit het gemakkelijkst gaat) Niet vooraf schuren, dat is veel werk, zonde van het werk, maar met schuren tijdens montage krijgt u het mooiste resultaat. Behandelen van het hout kan eventueel met beits, al het hout rondom behandelen kan, maar heeft niet veel zin, beits heeft een beperkte levensduur, de werking neemt af na verloop van tijd, hierdoor is herhaling belangrijker dan veel beits aanbrengen, 1 laag steigerhoutbeits is voldoende bescherming, na 1 of 2 jaar herhalen belangrijk.
De steigerhout set onbehandeld laten kan ook, het hout zal dan vergrijzen, dit duurt ongeveer 9 maanden in regen en zon, het krijgt dan de uitstraling van oud steigerhout. na het vergrijzen een keer ligt opschuren in het voorjaar geeft een mooi restultaat, de vlammen in het hout springen er dan meer uit. Met steigerhout beits behandelen kan later ook nog, als u in het voorjaar weer even alles er fris uit wil laten zien, wel vooraf even schoonmaken met een een harde borstel en bijvoorbeeld groene zeep, om zo het vuil te verwijderen.

 

Steigerhouten tuin set op maat:


We kunnen veel van onze steigerhout meubels in een andere maat leveren, levertijd valt mee, meestal 2-5 werkdagen na bestelling kunt u afhalen of wordt het steigerhout thuisbezorgd.
De maatwerk producten hebben een aparte pagina, kijkt u eens bij de categorie steigerhout meubels in een andere maat, daar staan bijna alle steigerhouten meubels die van maat kunnen wijzigen als bouwpakket. Mocht u net iets anders wensen, mail  het dan even aan info@xsteigerhout.nl vaak kan er veel!

Waarom kiezen voor een steigerhouten loungeset met kussens:


Steigerhout is niet meer weg te denken als loungetuinmeubel, het is goedkoop, het kan op iedere gewenste maat gemaakt worden, er zijn eigenlijk niet veel betaalbare alternatieven. Vanwege de afmetingen kan het niet geïmporteerd worden uit het buitenland, dit zou qua transport onbetaalbaar worden.
Het is leuk om zelf een steigerhouten meubel te maken, buiten dat het goedkoop is, geeft zelf een steigerhout meubel maken voldoening. Een kan en klaar meubel is de eerste maanden leuk, maar daarna is het leuke er af, zelf gemaakt geeft jaren voldoening het heeft iets eigen.
Met bouwpakketten van complete steigerhouten lounge en tuinsets wordt het wel heel gemakkelijk!

Deze Steigerhouten meubel sets / lougesets met kussens bekijken in de showroom:


Wij hebben in de showroom in Monster deze sets gemonteerd staan zodat u kunt proefzitten of liggen :) Wat ernog meer in de showroom aanwezig is, is vermeld bij veelgestelde vragen, dit wordt actueel jaarrond actueel gehouden.


 

xsteigerhout.nl

Steigerhouten bouwpakketten voor iedereen!

          Xsteigerhout.nl       
Havenstraat 53 
2681LC
Monster

-Scherpe prijzen       
-Snelle Levering
-Levering uit voorraad
-Afhalen Mogelijk
-Showroom