Steigerhoutbeits geeft hetzelfde resultaat als tuindecoratiebeits, het zit alleen in een ander blik. U kunt kiezen uit een blik van 2500 ml,  of 750 ml.

Deze beitsen voor steigerhout dekken in een keer, en zijn aan te brengen met een kwast. Het beschermd het steigerhout tegen weersinvloeden en geeft een leuk kleurtje.

Zonder Steigerhoutbeits verkleurd het hout grijs, als het in de regen en zon staat, net als oud steigerhout, dit proces duurt ongveer 7 maanden.

Onderstaande afbeelding met de 6 kleuren, geeft een zo goed mogelijk beeld van het resultaat (door beeldscherm kleuren of lichtval kan er afwijking ontstaan).
Dit is een afbeelding van werkelijke kleur op nieuw steigerhout, de beschrijving van de de kleur kunt u vinden per product hier onder.
Bezig met laden...

Steigerhout beitsen verlengd de levensduur, het is lastig aan te geven hoeveel. Beitsen dient om de paar jaar herhaald te worden, om de bescherming optimaal te houden. Bijkomend voordeel van steigerhout beitsen, is dat de regen er gemakkelijker van af loopt, eerder droog na de regen.


xsteigerhout.nl Bouwpakketten uit voorraad of met 2-5 dagen levertijd.

 

          Xsteigerhout.nl       
Havenstraat 53 
2681LC
Monster

-Scherpe prijzen       
-Snelle Levering
-Levering uit voorraad
-Afhalen Mogelijk
-Showroom