Comlete steigerhouten meubel sets geleverd als doe het zelf bouwpakket.


Door zelfmontage voordelig goedkoop in prijs, en leuk om te doen met een mooi resultaat!

Zelfs steigerhouten sets samenstellen kan ook, de producten uit de sets zijn ook los van elkaar te bestellen, eventueel op maat.

Altijd snel geleverd, snel aan de slag!


 


 

Steigerhout meubels complete sets als bouwpakket geleverd.


Door zelf te monteren bespaard u een hoop geld. Ook is het voordeliger dan zelf zagen, de prijs van een bouwpakket is ongeveer hetzelfde als de prijs voor losse steigerplanken, maar met als voordeel alles is uitgerekend en op maat gezaagd. Lekker goedkoop een loungeset, tuinset, eetset maken uiteraard met een bouwpakket van Xsteigerhout!

Verschillende soorten steigerhouten meubel sets.


We leveren veel steigerhouten meubels als sets, voornamelijk:
  • Lougesets steigerhout verschillende afmetingen
  • Tuintafel steigerhouten sets
  • Steigerhout hoekbank sets
  • Steigerhouten eetsets
  • Steigerhout Bartafel sets.
  • Complete u loungesets van steigerhout
  • Hoekbanksets en loungesets met kussens.

 

Zelf een steigerhouten meubel set samenstellen.


Zelf een steigerhouten meubel set samenstellen kan ook. Alle producten uit de sets zijn los verkrijgbaar, de meest voorkomende meubels staan bij alle voorraadproducten of bij Steigerhout Tuinmeubels, kan eventueel ook nog bij niet voorraadproducten staan. Deze categorieën wisselen een beetje per seizoen van producten.
Veel voorkomende combinatie sets van steigerhout zijn bijvoorbeeld een hoekbank met een loungestoel erbij of een vierkante steigerhouten tafel (maatwerk, bij steigerhout meubels in een andere maat) met rondom bankjes.
Steigerhouten meubel sets op maat maken kan ook bij ons, u kunt artikelen die op maat gemaakt kunnen worden bij steigerhout meubels in een andere maat, dit kunt u dan dan combineren met de goedkope steigerhouten voorraadproducten. Maatwerk is altijd iets kostbaarder dit omdat deze per stuk op maat gezaagd worden.

Steigerhouten meubel sets uit voorraad leverbaar.

Veel van de steigerhouten meubels leveren we uit voorraad, en maken we het gehele jaar.
Doordat wij uit voorraad leveren is de levertijd altijd beperkt, en kunt u snel aan de slag op het moment dat het u uitkomt.


Behandelen van de steigerhouten tuinmeubels.

Steigerhout gaat onbehandeld buiten ongeveer 7-10 jaar mee, met beits kunt u de levensduur verlengen. Voordeel van beitsen is ook dat het water er gemakkelijker afloopt na de regen, en de meubels eerder droog zijn. Mocht u niet beitsen, dan zal het steigerhout vergrijzen zoals echt oud/ gebruikt steigerhout, dit proces duurt ongeveer 7 maanden in regen en zon.
Belangrijk is dat een meubel op een plaats staat waar het niet of weinig vocht kan opnemen van de grond, mocht het nu toch staan op een plaats waar het lang vochtig blijft, zet het meubel dan iets van de grond af, zodat het grondcontact er niet is.
Met steigerhoutbeits kunt u uw meubels helemaal naar wens maken!


Levertijd van de steigerhout meubel sets.


Bijna alle steigerhouten meubels leveren we uit voorraad of met 2 tot 5 werkdagen levertijd. Afhalen of thuisbezorgd.

 


xsteigerhout.nl Bouwpakketten uit voorraad of met 2-5 dagen levertijd.

 

          Xsteigerhout.nl       
Havenstraat 53 
2681LC
Monster

-Scherpe prijzen       
-Snelle Levering
-Levering uit voorraad
-Afhalen Mogelijk
-Showroom