Steigerhouten eettafels. 

Tafels van steigerhout voor binnen en buiten.
Er is altijd wel een Steigerhout tafel die aan de wensen voldoet, velen kunnen ook in een andere maat geleverd worden, kijk hiervoor bij het product, en anders kunt u ook een mail sturen of bellen info@xsteigerhout.nl

 
 

Verschillende steigerhouten eettafels.


Met steigerhout is het mogelijk om zo goed als ieder model eettafel te maken, Modern, landelijk, maar ook industiële tafels met een robuust blad van steigerhout.
Wij leveren alle eettafels als bouwpakket, met eventueel eettafelbankjes erbij, we hebben veel soorten bankjes om bij de eettafel te gebruiken.

Steigerhout eettafel bouwpakketten.


Steigerhout eettafels zijn goedkoop als bouwpakket om zelf te maken. En je hoeft er niet handig voor te zijn, dat wordt je vanzelf :) 
Zelf een eettafel maken is nog nooit zo makkelijk geweest, alle eettafel bouwpakketten worden op maat gezaagd geleverd met bouwtekening en schroeven. Eettafels zijn leverbaar in veel verschillende maten, op de product pagina zit vaak een verwijzer naar de maatwerk eettafel variant, daar kunt u dan de maat wijzigen of gewoon voor de scherp geprijsde standaard tafel gaan.

Steigerhout eettafels voor binnen en buiten met een bouwpakket van xsteigerhout


 

xsteigerhout.nl

Steigerhouten bouwpakketten voor iedereen!

          Xsteigerhout.nl       
Havenstraat 53 
2681LC
Monster

-Scherpe prijzen       
-Snelle Levering
-Levering uit voorraad
-Afhalen Mogelijk
-Showroom