Op zoek naar een Industriële tafel met steigerhouten blad?


Deze tafels met steigerhouten blad en industrieel houten onderstel / poot zijn nieuw als bouwpakket verkrijgbaar. Alles op maat gezaagd om zelf een industriële tafel te maken.
De collectie wordt steeds uitgebreider, met matrix onderstel eettafel en salontafel, tafels met x poten, heeft u bijzondere industriële tafel wensen, laat het ons dan even weten info@xsteigerhout.nl of bel!


 Industriele tafels de trend van het moment.Op dit moment zijn industriële tafel leverbaar met een houten onderstel, zo kan je de tafel naar wens op kleur brengen en zijn geschikt voor ieder interieur, ze kunnen hierdoor zelfs in een landelijk interieur, bijvoorbeeld met witte poten en een onbehandeld blad, maar ook voor een trendy tafel buiten zijn ze geschikt, weer eens wat anders als tuintafel.
Onze trendy industriële tafels worden gemaakt met een geschaafd vuren onderstel 9,5cm dik en een blad van van onbehandeld nieuw steigerhout, en uiteraard geleverd als doe het zelf bouwpakket om zo zelf een trendy industriële tafel te maken.


Voordelen van een Industriële tafel met houten onderstel:


De voordelen van een houten onderstel ten opzichte van een stalen onderstel zijn er genoeg.
  • Hout is gemakkelijk te behandelen met beits of verf.
  • Goedkoper dan een stalen industriële tafel.
  • Kunnen niet roesten.
  • Gemakkelijker qua transport kunnen in elke ruimte opgebouwd worden.
  • Zijn gemakkelijk uit elkaar te halen om bijvoorbeeld op te slaan.
  • Hout is minder zwaar, hierdoor gemakkelijker te hanteren.
Behandeling van een industiële tafel met steigerhout.

Bij binnen gebruik kan de tafel met bijna alle soorten verf en beits behandeld worden, eigenlijk alleen lak is af te raden voor het blad, omdat het steigerhout binnen na verloop van tijd wat kan gaan werken, en hierdoor er scheuren in de lak kunnnen ontstaan. 
Steigerhoutbeits is goed geschikt voor binnen en buiten gebruik, het is vrij tranparant en met meerdere lagen wordt het bijna dekkend. Maar verven is ook goed mogelijk.

Gebruikt materiaal voor de industriële eettafels met hout:

De Industriële tafels met steigerhouten blad worden geleverd als bouwpakket, de onderstellen zijn van gedroogd en geschaafd vuren en hebben een maat van 9,5x9,5cm zijn op maat ingekeept en ingezaagd om zo gemakkelijk het onderstel in elkaar te schuiven.
Het houten tafelblad van steigerhout wordt gemaakt van gedroogd steigerhout en zullen minimale werking hebben. Het tafelblad moet zeker nog geschuurd worden, niet te glad (bij te glad neemt het industriële effect af). Het mooist is schuren met een machine en korrel 80 en dan 1x schuren.
De bijgeleverde schroeven zijn verzinkt en zijn hierdoor geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Voorboren wordt aangeraden om splijten te voorkomen.


Wat omvat de levering van een industriële tafel als bouwpakket:

  • Het tafelframe op maat gezaagd en ingekeept
  • Het steigerhouten tafelblad als bouwpakket losse planken
  • Een bouwtekening om de tafel in elkaar te zetten
  • Schroeven om alles te verbinden / monteren.

xsteigerhout.nl

Steigerhouten bouwpakketten voor iedereen!

          Xsteigerhout.nl       
Havenstraat 53 
2681LC
Monster

-Scherpe prijzen       
-Snelle Levering
-Levering uit voorraad
-Afhalen Mogelijk
-Showroom