Bestellen van bouwpakketten.

Bestellen kan via de webshop, u kunt artikelen in uw winkelwagen plaatsen en daarna de stappen van het bestelproces doorlopen.

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor verzenden of afhalen in Monster (let even op de openings/afhaaltijden, zie contact pagina)

Indien kiest voor bezorgen, dan ziet u ook direct uw bezorgkosten tijdens het bestelproces, de afleverdag stemmen we altijd met u af, dit vragen we per mail als reactie op de orderbevestiging.

Retourneren van bouwpakketten.

Heeft u een klacht over een artikel laat het ons zo snel mogelijk weten via info@xsteigerhout.nl. We proberen altijd zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen, zodat u tevreden bent.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening, Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@xsteigerhout.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten zo snel mogelijk na aanmelding van uw retour terugstorten (binnen enkele dagen) mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

“Producten die u via steigerhout meubels in een andere maat via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”, mocht u op maat gemaakte artikelen willen retourneren, dan is dat uiteraard mogelijk, vaak zijn er delen van een product standaard maten, we doen er alles aan om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.
 

xsteigerhout.nl

Steigerhouten bouwpakketten voor iedereen!

          Xsteigerhout.nl         
Havenstraat 53 
2681LC
Monster

-Scherpe prijzen       
-Snelle Levering
-Levering uit voorraad
-Afhalen Mogelijk
-Showroom